Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تبریز گفت: شهروندان تبریزی در معرض سیل تا روز ۱۳ فروردین در مدارس اسکان داده می‌شوند. ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی فرمانداری تبریز، بهروز مهدوی فرماندار شهرستان تبریز در بازدید از محلات آسیب پذیر و در معرض سیل تبریز اظهار داشت: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته از شرایط جوی کشور در روزهای آینده، بایستی تمهیدات لازم از سوی تمامی دستگاههای اجرایی مربوطه شهرستان اتخاذ و اقدامات پیشگیرانه در این خصوص سریعاً انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تبریز در بازدید از منازل تخریب شده در اثر بارش‌های اخیر محله شهید بهشتی عباسی گفت: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با آموزش و پرورش و به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی، شهروندان در معرض سیل محله شهید بهشتی تا روز 13 فروردین در مدارس منطقه اسکان داده می‌شوند.

در پایان، مهدوی فرماندار تبریز از مردم منطقه تقاضا کرد به منظور تسریع در عملیات عمرانی و بازسازی منازل آسیب دیده، همکاری لازم را با مسئولین و نهادهای مربوطه داشته باشند.

اطلاعیه هواشناسی استان آذربایجان شرقی در پی ناپایداری‌های جوی

به اطلاع مسافران و هم استانی‌های عزیز می‌رساند با توجه به شدت فعالیت سامانه بارشی طی روزهای یکشنبه و دوشنبه، بارش شدید باران گاهی رگبار و رعد و برق و در نواحی سردسیر و مرتفع بارش برف، وزش تندبادهای موقتی، در نواحی مستعد بارش تگرگ و در ارتفاعات احتمال اصابت صاعقه، مه گرفتگی و کاهش دید افقی، آبگرفتگی معابرعمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و احتمال کولاک برف در گردنه‌های کوهستانی و برفگیر استان، لغزندگی و اختلال در تردد جاده‌ای، ضمن توجه به توصیه زیر اقدامات لازم جهت جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.

به اخبار و هشدارهای هواشناسی دقت کرده و توصیه‌های هواشناسی و دستگاه‌های مرتبط با بحران‌های جوی را جدی بگیرید. توصیه می‌کنیم روزهای 11 و 12 فروردین ماه روزهای مناسبی برای سفر به ویژه به سمت استانهای جنوبی، غربی و جنوب غربی نیست.

از چادر زدن و توقف خودرو در منطقه سیل خیز یا در مسیر رودخانه، ‌‌جدا خوداری کنید، برف پاکن و شیشه شور وسیله نقلیه از جهت سالم بودن بررسی شود. در هنگام رعد و برق از حصارهای فلزی، ‌خطوط تلفن و برق دور شوید. ایستادن زیر درخت، ‌روی تپه هنگام رعد و برق، ‌خطرناک‌ترین اقدام است. از دکل‌ها، ‌آنتن‌های فرستنده‌ها، ‌تاسیسات انتقال نیرو،‌ بنرها،‌ داربست‌ها و موارد مشابه دوری کنید.

خودروها را در مکان‌هایی که احتمال سقوط یا ریزش برخی اجسام،‌ دیوار سست و... وجود دارد، ‌پارک نکنید.‌تمهیدات لازم جهت تجهیز خودرو به زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی برای تردد در جاده‌های کوهستانی برف گیر به عمل آید.

شماره تلفن 134 سازمان هواشناسی نیز آماده پاسخگویی به مردم در زمینه وضعیت هوای همه نقاط و راههای کشور، اطلاعیه‌های هواشناسی و توصیه به شهروندان است.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: دستگاه‌های اجرایی این استان با اعلام هشدار هواشناسی سطح نارنجی به حالت آماده باش درآمدند .

به گزارش ایسنا، مهدی مهرور روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، شرکت‌های خدماتی  آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه، ثابت و آب منطقه‌ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محل‌های پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک‌های اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها و برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی به عمل آید.

گفتنی است هشدارهای هواشناسی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز صادر می‌شود که هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باران و تگرگ آسمان قزوین را فرامی‌گیرد
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • باران در راه خراسان رضوی
  • زنجانی‌ها روزهای خنکی را تجربه خواهند کرد
  • هشدار نارنجی دشت کاشان در پایان هفته
  • مربی پرسپولیس هم راهی تبریز می‌شود!
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز