Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی روز دوشنبه در بازدید اداره کل هواشناسی استان به مناسبت روز جهانی هواشناسی اظهار کرد: این اطلاعات در مواقع بحران، کمک شایانی به مدیریت بحران می‌کند از این رو اهمیت آن بسیار است.

او گفت: اطلاعاتی که هواشناسی در اختیار جامعه قرار می‌دهد در جلوگیری از سیل و مقابله با تغییرات اقلیمی از اهمیت تعیین کننده‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: خوشبختانه امکانات مناسبی در این زمینه در استان وجود دارد، اما برخی کاستی‌های نرم افزاری و سخت افزاری نیز اعلام شده که در بودجه سال جاری این نواقص و کاستی مورد توجه قرار می‌گیرد.

علی دولتی مهر مدیرکل هواشناسی استان نیز در این بازدید گفت: ۱۲۰ ایستگاه هواشناسی در استان فعال است که پایش وضع هوای استان و تحلیل آن بر اساس نقشه‌های هواشناسی در تبریز انجام می‌شود.

او  افزود: از سال ۱۳۲۷ ایستگاه هواشناسی همزمان با فرودگاه تبریز ایجاد شده و توسعه یافته و اکنون وارد زندگی مردم شده است.

او ادامه داد: محافظت از منابع و و داده‌های آبی و مقابله با تغییر اقلیم به عنوان پدیده‌ای سرطانی در کشورها، یکی از داده‌هایی است که هواشناسی در اختیار جامعه قرار می‌دهد.

دولتی مهر افزود: ایستگاه‌ها به صورت جاده ای، فرودگاهی و کشاورزی اطلاعات را دریافت و تحلیل می‌کنند و امسال در کارگروه کشاورزی با ۳۰ هزار کشاورز ارتباط مستقیم برقرار و توصیه‌های کشاورزی به آن‌ها ارایه شده است.

او همچنین ادامه داد: این اطلاعات و توصیه‌های کشاورزی موجب ایجاد هزاران دلار ارزش افزوده در این بخش شده است.

دولتی مهر افزود: تصاویر و داده‌ها از رادار‌ها و گیرنده‌های ماهواره‌ای دریافت و تحلیل شده، اما باید پوشش رادار هواشناسی در استان کامل شود.

او گفت: البته ۹ رادار هواشناسی در کشور وجود دارد که یکی از آن‌ها در استان فعال است و برای رفع مشکلات پوشش راداری، نصب رادار برد کوتاه در استان ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی آذربایجان شرقی آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود

احمد صادقی در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مصوبه تعیین تکلیف املاک واگذار شده به اشخاص حقیقی و حقوقی، گفت: شهرداری موظف است این آمار را به صورت شفاف اطلاع رسانی کند. بیش از هزار و ۹۰۰ ملک در کمیته شفافیت بررسی شده که تعدادی از املاک به صورت قانونی واگذار شده و تعدادی نیز کاربری فرهنگی و اجتماعی دارد. مواردی نیز در اختیار اشخاص قرار گرفته و سیر مراحل آن طی نشده است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد نسبت به انتشار اطلاعات این املاک اقدام شود. به نظر می‌رسد افرادی نگران افشای این اطلاعات هستند و از انتشار آن جلوگیری می‌کنند. واگذاری این املاک در دوره‌های قبلی صورت گرفته و هیچگونه محرمانگی ندارند و منعی برای انتشار آن نیست.

عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: از معاون برنامه ریزی شهردار درخواست دارم نسبت به این موضوع اقدام کند و مراتب لازم برای انتشار اطلاعات املاک واگذار شده فراهم شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی